Adaptació P3

 Al setembre, afortunadament, vam començar l'escola. Per a molts nens i nenes, era la primera vegada que es separaven de la seva família. Per als que ja havien anat a escola bressol, es retrobaven en una escola diferent.

Aquest curs és una mica especial, ja que venim d'estar molts mesos a casa i de relacionar-nos amb un nombre limitat de persones.

El que coneixem com el "període d'adaptació" encara no s'ha acabat, però estem molt contentes de veure com, dia rere dia, els nens i les nenes de P3 arriben amb més alegria, seguretat i confiança a les seves aules.

Us compartim algunes fotografies de les primeres setmanes de curs perquè veieu com ens ho passem de bé!





2 comentaris:

  1. Caram! Moltíssimes gràcies per fer tantes fotos! Segur que no deu haver estat gens fàcil trobar el moment de fer-les! Ens ha agradat molt veure'ls en acció i ells han passat una bona estona explicant-nos cosetes de la classe. Què bé que us ho passeu! Família Vidal Roque

    ResponElimina
  2. Caram! Moltíssimes gràcies per fer tantes fotos! Segur que no deu haver estat gens fàcil trobar el moment de fer-les! Ens ha agradat molt veure'ls en acció i ells han passat una bona estona explicant-nos cosetes de la classe. Què bé que us ho passeu! Família Vidal Roque

    ResponElimina

Us ha agradat el bloc?