AMBIENTS 3r Trimestre


Benvolgudes famílies, també us volem per partíceps de com de bé s'han han passat els vostres fills i filles durant les tardes d'ambients d'aquest tercer trimestre. Bon estiu i bones vacances!


 

Àlbum de fotos 3r Trimestre

Benvolgudes famílies, ja tenim aquí el final d'un gran curs. Us deixem a continuació les fotografies dels àlbums de cada classe perquè pugueu veure què han fet els vostres fills i filles durant aquest tercer trimestre. Esperem que us agradin!


 











DIA DE L'ESPORT

El passat dijous dia 20 els infants d'Educació Infantil han celebrat el dia de l'esport. Per fer-ho han realitzat diferents activitats esportives per les aules de l'edifici d'infantil. Des del joc de les cadires, a jocs amb aros, acroesport, jocs de punteria, el joc del paracaigudes, fins a un Just Dance.

S'ho han passat d'allò més bé!



JOCS D'AIGUA

 Durant aquesta última setmana, els nens i nenes d'Educació Infantil han fet jocs d'aigua al pati de l'escola. Dilluns va ser el torn dels de I3, dimarts els de I4 i dimecres els de I5. Tots els cursos s'ho han passat genial, de ben segur que repetirem un altre any.



Us ha agradat el bloc?