RECOMANEM... QUE ENS AGRADA MOOLT!!

Loading...

VISITES!

ANEM A VISITAR EL MUSEU DE LA XOCOLATA

P-4 P-5 ANEM AL MÚSEU DE LA XOCOLATAQUI: P-4 I P-5
DIA: 9 FEBRER DIJOUS
LLOC: 2/4 DE 9 ENS TROBEM A LA PLAÇA RÀDIO ZÈNIT I A LES 4:30 APROX AL MATEIX LLOC
CAL PORTAR: ESMORZAR I DINAR


EL MUSEU DE LA XOCOLATA
El museu més dolç de Barcelona
Vine al Museu de la Xocolata i fes de pastisser, estampa una samarreta amb motius de xocolata, descobreix mitjançant el joc i els contes la història de la xocolata o vine a celebrar la teva festa d'aniversari. Al museu més dolç de Barcelona trobareu jocs i emoció però també cultura, tradició i història.


El seu esperit és el de divulgar la cultura i tradició de la xocolata i explicar la seva relació amb Barcelona i Catalunya. Més enllà de fer l'explicació d'un producte alimentari, es fa un recorregut pels seus orígens, s'explica el valor simbòlic i econòmic que té en el món precolombí, com va arribar la xocolata a Europa?, i quina ha estat la seva difusió com a element exòtic amb propietats medicinals i un alt valor nutritiu. En un espai de 600 m2, es combina la presentació d'objectes, escenografies, interactius i audiovisuals.
El Museu de la Xocolata, inaugurat l'any 2000, és un dels museus més visitats de Barcelona, acull a un públic familiar que busca sensacions, que busca conèixer i que busca jugar. I això precisament és tot el que es pot fer en aquest museu, el més dolç de la ciutat. S'han organitzat un conjunt de tallers pensats per a nens de 3 a 16 anys i també per a majors de 16 anys.


- EL MÓN DOLÇ DE LA XISPETA DE CACAU


De 3 a 6 anys


La Xispeta de Cacau us endinsarà en el món màgic de la xocolata a través del conte i del joc.
Horari: de dilluns a dissabte, de 10 a 19h. Diumenges i festius de 10 a 15h
Duració: 1 hora
Preu: 6.95 euros per persona
Nº Participants: 15-25 pax per grup
Observacions: és necessària inscripció prèvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us ha agradat el bloc?